Zalen voor feesten en partijen Friesland

Bent u op zoek naar een geschikte zaal voor uw trouwfeest, receptie of jubileum? Wij beschikken over een mooie en warm ingerichte zaal voor 150 tot 175 personen.

Ons bedrijf ligt 1,5 km van de A6 en is dus een prachtige centraal gelegen plaats in Friesland om samen met familie, vrienden en kennissen een fantastisch feest te vieren.

Trouwfeest

De mooiste dag van uw leven, dat moet uiteraard tot in de puntjes worden geregeld. Diverse paren zijn u voorgegaan en hebben met veel plezier hun trouwfeest in ons bedrijf gehouden. We gaan graag met u aan tafel en bespreken alle wensen om uw dag onvergetelijk te maken.

Receptie jubileum

Bent u dan 25 jaar getrouwd? Dan kunt u het feest nog een keer overdoen. Ook voor jubileum en speciale verjaardagen is onze zaal zeer geschikt. Wij kunnen dit compleet met buffet of broodmaaltijd naar u wens inrichten.

 

Familiedag of Personeelsfeest

Samen met uw familie een gezellige middag of avond beleven? Of met het personeel lekker uit eten met een spellen circuit of voorafgaand een solextour?

Uiteraard kunnen we ook een combinatie maken met andere activiteiten. We maken graag een passende offerte voor u.

Condoleance ruimte

Het verlies van een dierbare is altijd een moeilijke gebeurtenis.
Ook voor deze gelegenheden kunt u een beroep doen op ons bedrijf. Na een begrafenis of crematie kunt u met de nabestaanden nog even napraten met een kopje koffie, een broodje of een kop soep.

© 2012 Cafe restaurant Tjeukemeer