Zaalverhuur Friesland

Bent u op zoek naar een vergaderruimte dicht aan de A6? Of wilt u een feest houden voor een speciale gelegeheid? Dan bent u bij Cafe Restaurant Tjeukemeer aan het juiste adres! Onze zalen zijn voor diverse doeleinden te gebruiken.

En nabij ons bedrijf is een ruim parkeerterrein waar u kosteloos kunt parkeren.

Vergaderzaal

Café Restaurant Tjeukemeer beschikt over twee vergaderzalen:
De kleine zaal heeft een capaciteit voor maximal 25 personen. Deze zaal is uitermate geschikt voor kleine werkbesprekingen met aansluitend een lunch.
De grote zaal heeft een capaciteit voor maximaal 60 personen. De grote zaal kan voorzien worden van een beamer met scherm, microfoons e.d.
Beide zalen kunnen als 4-uurs vergaderarrangement, 8-uurs vergaderarrangement of aansluitend met een diner worden geboekt.

Voor prijzen en meer informatie kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan »

Training en Workshops

Zoekt u een rustige ruimte om een training te geven? Of wilt u een workshop geven en heeft u meerdere ruimtes nodig? Ook hiervoor kunt u bij Cafe Restaurant Tjeukemeer terrecht. Diverse verenigingen (denk aan E.H.B.O.) geven trainingen in ons bedrijf. Ook voor trainingen met een buitenactiviteit hebben wij de ruimte.

Vraag een offerte aan »

Zalen voor feesten en partijen

Heeft u iets te vieren? Wij helpen u graag om met u wensen er een fantastisch feest van te maken. Van een gezellig familie uitje tot een volledig georganiseerd huwelijksfeest, bij ons kunt u voor alles terrecht. De maximale capaciteit in ons bedrijf is 175 personen.

Voor vragen en offertes kunt u gebruik maken van het contactformulier.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan »

© 2012 Cafe restaurant Tjeukemeer