Biljartvereniging Pommerance

Op dinsdag en donderdag zijn de heren actief en de dames spelen op de vrijdag. Op de donderdagmiddag is er een seniorenteam. De woensdag voor Hemelvaart gaat de hele club met partner op stap. Tijdens deze avond worden de prijzen van het seizoen uitgereikt.

Nieuwe leden zijn altijd welkom! Mocht je interesse hebben om bij deze club te willen spelen, dan kun je contact met ons bedrijf opnemen.

Knock-out Toernooi

In het laatste weekend van januari organiseert de commissie voor alle leden en oud leden een Knock-out Toernooi. De biljarttafel wordt dan in de grote zaal geplaatst en iedereen speelt dan mee in het Knock-out Systeem. Als finale is gespeeld komt de naam van de winnaar op de Hall of Fame.

 

Tjeukemeer Open

Cafe Restaurant Tjeukemeer organiseert zelf in november het Tjeukemeer Open. Hier kunnen (oud)leden van biljartvereniging Pommerance en leden van omliggende dorpen aan mee doen. Er staan dan twee biljarts in de zaal en door middel van een poulesysteem word de eerste ronde gespeeld. Daarna wordt door middel van een knock-out systeem doorgespeeld tot de finale.

 

© 2012 Cafe restaurant Tjeukemeer