Altijd wel wat te beleven in Oosterzee

In de wintermaanden, als de vorst goed zijn best heeft gedaan, dan kan er de vaarten prima geschaatst worden. Ook zijn de ijszeilers dan op het Tjeukemeer te vinden en zeilen met hoge snelheden over het ijs. Het is een prachtig gezicht. Maar komt het voorjaar in zicht dan is het tijd voor de watersportliefhebbers. Zeilen, surfen en als het wat warmer wordt, heerlijk zwemmen bij het strandje. Tussen alle jaargetijden door worden er tal van activiteiten in Oosterzee georganiseerd.

Ladies Night 

In 2014 beleefde deze gezellige avond haar vijf-jarig jubileum. We hebben met de organisatie genoten van de voorbereidingen en de gezellige avonden speciaal voor dames.

Door het grote aanbod in de omgeving van een gelijknamige avond, hebben we besloten om voorlopig te stoppen met het evenement.

Biertapwedstrijd

Als star serve bar is het leuk om voor de gasten een biertapwedstrijd te organiseren. De vorige keer won Evie Brals deze wedstrijd. We gaan het zeker nog een keer organiseren. Dus houd onze pagina en social media in de gaten…!

Kinderkleding en Speelgoedbeurs 

Eens in het jaar organiseren we een kinderkleding en speelgoed beurs.

Elfmerenfietstocht

Ieder jaar wordt in het weekend voor hemelvaartsdag de Elfmeren Fietstocht gehouden. Deze fietstocht behoort tot een van de grootste tochten van Nederland. De start is in Sneek. De afstanden die kunnen worden gefietst zijn 50, 100 en 150 kilometer. Helaas zijn wij geen stempelpost meer, maar zijn wij uiteraard open voor dit gezellige festijn. Voor meer infomatie over deze tocht? Kijk eens op www.elfmerenfietstocht.nl.

Feestweek

In 2017 organiseert de Oranjevereniging de feestweek in Oosterzee. Het is altijd een gezellige week met diverse activiteiten voor jong en oud. Oosterzee ziet altijd met veel plezier naar deze week uit.


 EasterSimmer

De activiteitencommissie Oosterzee organiseert het ene jaar een dag evenement en het andere jaar een 3 daags evenement genaamd EasterSimmer.  De commissie probeert iedere keer weer een leuk en afwisselend programma voor de inwoners van Oosterzee en omstreken. Ook organiseert de commissie, indien de vorst het toelaat, in de winter schaatswedstrijden voor de jeugd.

© 2012 Cafe restaurant Tjeukemeer