Speciaal bieren.

Ons bedrijf heeft naast een wisselend speciaal bier op de fles veel speciaal bieren op de tap. De speciaal bieren die wij op de fles hebben worden met veel passie en deskundigheid uitgeschonken door onze speciaal bier expert Peter Fabriek.

Laat u dus eens verassen en kom eens langs voor een heerlijk speciaal bier.

Ons middelpunt.

Het middelpunt van ons bedrijf is de sfeervolle en intieme bar. Vanachter de tap worden de bieren Starserve getapt. Per seizoen zit er een speciaal bier op de tap. En we serveren de Heineken Extra Cold.
Onze wijnen kopen wij in via onze wijn levernacier De Kasteelhoeve. En voor dranken in de vorm van Hollands of Buitenlands gedistileerd hebben wij een ruim assortiment.

Goed getapt!

Voor het tappen van Starserve bieren is Cafe Restaurant Tjeukemeer aangesloten bij het Goed Getapt Programmavan Heineken. Dit is een kwaliteitsprogramma waarbij het draait om techniek,training en toetsen.

Cafe Restaurant Tjeukemeer is bij het volgen van het programma al diverse malen in de prijzen gevallen. In 2011 is ons bedrijf zowel regionaal als landelijk eerste geworden. En in 2012 zijn wij regionaal tweede geworden en landelijk zesde. En in 2014 en 2015 waren we wederom regionaal eerste. Wij zijn zeer trots op deze prijzen. In ons bedrijf staat kwaliteit en vakmanschap dan ook hoog in het vaandel.

© 2012 Cafe restaurant Tjeukemeer